Radionica #jačanegoštomisliš

Mnogo prije nego što je riječ „osnaživanje” postala popularna, žene su govorile o stjecanju kontrole nad svojim životima i nalazile načine da ravnopravno sudjeluju u donošenju odluka koje na njih utječu kod kuće, u zajednici i društvu.

Nakon iskustva rada s više od stotinu žena diljem Hrvatske, kreirale smo radionicu koja ženama pomaže na putu do one autentične žene za koju svi znamo da živi unutar nas samih ❤️

Što je radionica osnaživanja žena?

Radionica ili bolje reći stvaraonica osmišljena je kako bi pomogla ženama da povećaju vlastito samopouzdanje, prakticiraju brigu o sebi i podupiru jedna drugu u osobnom ili profesionalnom uspjehu.

Svi želimo imati kontrolu nad svojim životima.

No ponekad naše uobičajeno ponašanje dovodi do toga da djelujemo ili reagiramo na načine koji nisu najbolji za nas i izazivaju nam stres zbog gubitka te iste kontrole koju želimo. To nas često dovodi u situacije koje zapravo produbljuju naše probleme umjesto da vode do rješenja.

Svi želimo da nas tretiraju s poštovanjem.

No ponekad se može dogoditi da same sebi ne iskazujemo poštovanje koje očekujemo od drugih. Koliko se nas redovito zapita: „Kako mogu poštovati sebe i time pokazati drugima kako želim da se odnose prema meni?”

 Ova radionica otkrit će vam možda neke stvari koje radite na autopilotu, osvijestiti navike, obrasce i ponašanja koji oblikuju naše svakodnevne živote i naučiti nas kako ih možemo transformirati. Kako koristiti vlastitu moć i snagu koju prirodno imamo da bi se ostvarili na privatnom, društvenom, ljubavnom, obiteljskom ili poslovnom planu. Učimo identificirati ponašanja i misli koje nam oduzimaju snagu te kako svoju energiju bolje koristiti kako bismo postigli što želimo. 

Što ćete naučiti?

Bitne elemente osobnog osnaživanja , kako ga postići te specifične strategije i alate osnaživanja.

Kako se nositi s obeshrabrujućim ponašanjem i obrascima koji potkopavaju vaš uspjeh. Naučit ćete na koji način povećati svoju otpornost u svakodnevnim situacijama. Koje su vaše snage i talenti te kako ih najbolje iskoristiti.

Učit ćemo i razbijati mitove o verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji, otkriti koji je vaš komunikacijski stil , ovladati vještinama asertivne i neverbalne komunikacije te razviti samosvijest o tome koliko je takva komunikacija važna i moćna.

Uz pomoć vježbi naučit ćete kako izraziti svoje emocije i mišljenja na način da nas drugi razumiju te kako se zauzeti za sebe i postaviti osobne granice.

Ciklus se sastoji od 4 susreta tijekom 4 tjedna. Rad se odvija u grupi od 8 – 12 polaznica, u poslijepodnevnim satima, svaki susret u ukupnom trajanju od 150 minuta (2,5 sata).

Ako ovo zvuči kao ono što vam treba, prijavite se na naš moćni mentalni makeover i postanite jače nego što ste mislile da možete biti ❤️

Prijavnica

Trenutno nema radionica na koje se možete prijaviti.