Započela je provedba novog projekta udruge Sofija

19. travnja 2022.godine započela je provedba novog projekta “Važnost psihofizičkog zdravlja za djelovanje u kriznim situacijama. Projekt provodimo u partnerstvu s udrugom “Ludruga” I udrugom “Krav Maga Hrvatska”.
Projekt je stvoren kao odgovor na teške krizne situacije koje su nas pogodile zadnjih nekoliko godina. S Uredom za udruge i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga drustva, potpisali smo Ugovor o financiranju prema pozivu „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“, OPULJP 2014.-2020.

Kampanju smo skraćeno nazvali #NeKriziram jer kroz nju pronalazimo načine za izlazak iz kriznih situacija. Nastala je kao odgovor na ono što smo kolektivno prolazili od 2020-2022. Godine, kao i sve što smo mi prošle – od privatnih problema, smrti, potresa, pandemije…

Projekt uključuje aktivnosti osnaživanja za djelatnike i volontere u neprofitnom sektoru i civilnom društvu. Kroz Krav maga treninge i facilitacijski trening koji provode naši partneri, te edukaciju volontera I vođene grupe podrške, naša je namjera povećati naše psihofizičko zdravlje I sigurnost u sebe same u kriznim vremenima koja su, nažalost, još uvijek pred nama.
Provedba projekta traje godinu dana, odnosno, do 19. Travnja 2023.godine.

Više o projektu pročitajte na linku: https://nekriziram.sofija.hr/