Zagrebacka-policija.gov.hr: Održana prva radionica u sklopu nacionalne kampanje osnaživanja žena “SofiJA”

U srijedu 3. lipnja 2020. godine održana je prva radionica u Informativnom centru za prevenciju Policijske uprave zagrebačke u sklopu Nacionalne kampanje osnaživanja žena” SofiJA”.
U ime Policijske uprave zagrebačke, voditelj Službe prevencije Policijske uprave zagrebačke Velimir Tišma istaknuo je da zagrebačka policija provodi niz preventivnih programa i aktivnosti u ovom području, ali i po pitanju primarne i kriminalističke prevencije. Svojim radom i preventivnim programima, policija radi na tome da se građanima daju potrebne informacije i senzibilizira ih se na probleme u društvu i potakne na samozaštitno ponašanje uz promicanje preventivne uloge policije. Naglasio je važnost suradnje policije s lokalnom zajednicom, organizacijama civilnog društva te drugim zainteresiranim udruženjima, organizacijama i institucijama, a jedna takva suradnja ostvarena je s udrugom za zaštitu i promicanje ljudskih prava SofiJA na aktivnostima osnaživanja najranjivijih skupina cijele Hrvatske.

Pročitajte više: https://zagrebacka-policija.gov.hr/vijesti/odrzana-prva-radionica-u-sklopu-nacionalne-kampanje-osnazivanja-zena-sofija/83330