Prijavi se na besplatnu Radionicu osnaživanja žena u Zaboku!

Ako si nezaposlena i u životu si bila izložena nekoj vrsti nasilja, prijavi se i pridruži nam se u Zaboku na besplatnoj Radionici osnaživanja žena. Datumi održavanja su 17., 18. i 19.06.2020., a družimo se svaki dan od 9.00 do 15.00 sati u „Zelenoj dvorani“ Centra za mlade KZŽ u Zaboku, Trg svete Jelene 6.

Tri dana ćemo se družiti, osnaživati, podržavati i zajedno raditi na unaprjeđenju socijalnih i komunikacijskih vještina, asertivnosti, naših prezentacijskih i pregovaračkih vještina. Naučit ćemo pisati kvalitetnije životopise i pripremat ćemo se za uspješne intervjue za posao. Sve ovo će ti pomoći da ti se lakše otvore prilike za ravnopravno sudjelovanje na tržištu rada.

Dodatno ćemo se osnažiti i vratiti samopouzdanje na radionicama samoobrane temeljene na Krav Maga borilačkoj vještini koje će ti dati sigurnost i sampouzdanje.

Ovom radionicom ćeš potaknuti osobni razvoj i osnažiti se za daljnje izazove. Upoznat ćeš žene koje su, kao i ti, odlučile učiniti nešto za sebe i pružiti si priliku za rast i razvoj.

I zato, pridruži se našoj radionici i s nama učini prvi korak prema boljoj budućnosti! Prijavi se na besplatne radionice jer je svaka od nas #jacanegostomislis!

Iza nas je Radionica osnaživanja u Zagrebu, a kako nam je bilo i što smo radile, provjeri klikom na ovaj link!