Radionica osnaživanja žena u Čakovcu!

I nezaposlene žene u Čakovcu dobile su priliku proći kroz besplatnu radionicu u sklopu Nacionalne kampanje osnaživanja žena “Sofija”!

Radionica osnaživanja žena namijenjena nezaposlenim ženama koje su doživjele neki oblik nasilja održala se 29., 30. i 31.3.2021.

Radionice osnaživanja su fokusirane na podizanje samopouzdanja kroz vježbe dijeljenja iskustava, aktivnosti art terapije, vježbe asertivnosti i sve ono što pridonosi boljem donošenju odluka, kvalitetnijem i sretnijem životu.

Na radionici smo radile na osobnom razvoju, osnaživanju i podizanju samopouzdanja. Posebno smo poradile na svojim vještinama samoobrane kroz Krav Maga tečaj kojim smo se dodatno osnažile i podigle samopouzdanje. Svaka od nas je ispričala svoje iskustvo i svoju priču koja nas je i dovela na radionicu.

Također smo se posvetili tome kako napisati dobar, snažan životopis i na razgovoru za posao predstaviti svoje kvalitete i znanja, kako prepoznati vlastite snage i doznati čime se želimo i možemo baviti, kako pronaći posao koji želimo i stvoriti snažan životopis i samo su neke od tema koje će im pomoći da aktivnije sudjeluju na tržištu rada.

Hvala Čakovec i svim našim sudionicama na još jednoj fenomenalnoj i pozitivnoj radionici!