Prijavite se na besplatnu Radionicu osnaživanja žena u Zagrebu!

nacionalna kampanja osnazivanja zena sofija

U sklopu Nacionalne kampanje osnaživanja žena “Sofija” organiziramo besplatnu Radionicu osnaživanja žena za nezaposlene i zlostavljane žene!

Ako ste nezaposlene i u životu ste bile izložene nekoj vrsti nasilja, prijavite se i pridružite nam se u Zagrebu, u Martićevoj 10 od 1. do 3. lipnja 2020.

Radionice traju od 9.30 do 15.30 sati i na njima ćemo razvijati komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine. Imat ćemo i edukaciju o pisanju životopisa, motivacijskih pisama i pripremu za intervju za posao. Naučit ćemo više o e-uslugama i načinima korištenja sustava e-Građani što će vam pomoći u lakšem otvaranju prilika za ravnopravno sudjelovanje na tržištu rada i efikasnije ostvarenje građanskih dužnosti.

Poseban dio radionice je i tečaj samoobrane gdje ćemo proći teorijske i praktične cjeline stjecanja samopouzdanja, samopoštovanja, psihofizičkog zdravlja, osnaživanja i stvaranja preduvjeta socijalnom uključivanju.

Učinite nešto dobro za sebe i svoju budućnost, družite se i uživajte s nama na radionicama koje će vam pomoći da se prisjetite kako ste #jacanegostomislis!