Osma i deveta radionica osnaživanja žena Sofija

U dvanestom mjesecu smo bile vrijedne i održale dvije radionice. Prva u Velikoj Gorici u prekrasnom ambijentu Turističke zajednice Velika Gorica i druga u Zagrebu na Tribini grada Zagreba. S time smo zaokružili ukupno 9 radionica za ovu godinu unatoč svim prilikama i neprilikama koje je pred nas stavila 2020 godina.

Cjelokupan program naše kampanje do sada je privukao veliku pažnju javnosti i medija, a također i veliki odaziv na radionicu je otkrio koliko je problem nezaposlenosti i zlostavljanja stvaran i prisutan u našem društvu. Preko 50 žene je prošlo našu radionicu i drago nam je što smo imale priliku čuti njihove priče, međusobno dijeliti svoje strahove, ponekad frustracije i nadu u bolje sutra. Učimo zajedno jedne od drugih i to nas posebno veseli.

Svaka radionica ima isti sadržaj, ali uvijek je drugačija baš zbog žena koje sudjeluju jer se prilagođavamo grupi i slušamo što ih interesira i što je ono što misle da bi im u ovom trenu više trebalo. Tu je i naš super tim predavačica koje sa svojim individualnim savjetima i pristupom pomažu svakoj našoj sudionici. To su naše cure Hana Matejašić, Mei Abraham Elderadži i Sara Sharifi. Nemojte propustiti priliku da upoznate predivne žene koje vas vode kroz naše radionice.

Naravno ništa bez pokretačke snage dviju žena koje su sve ovo započele Voditeljice projekta Sanje Siročić i Koordinatorice projekta Ljerke Oppenheim koje su pokazale kako volja, trud i entuzijazam mogu nadomjestiti sve neprospavane sate i nošenje sa svim izazovima i iznenađenjima koje nam je godina pripremila.

Dođite i pridružite nam se na sljedećim radionicama i pratite nas na našem Facebook i Instagram profilu.

Još jedna uspješna godina je iza nas, i nastavljamo dalje! Veselimo se vidjeti vas u vašem gradu!