Online radionica – travanj 2021

Ovaj tjedan od 17. do 19. travnja 2021., održale smo još jednu online #jačanegoštomisliš radionicu!

Radionicu je vodila edukatorica Mei Abraham Elderadži, , dok je segment samoobrane vodio Krav-maga instruktor Hrvoje Đurinski .

Kroz tri dana online druženja sudionice su se upoznavale i družile pričajući o tome koji su njihove snage, talenti, te na kojim područjima imaju priliku za rast i razvoj.

Važna tema je bila i pronalaženje posla, te su učile vještinu izrade odličnog životopisa i kreiranja molbe na način da se prilagode onome što poslodavac traži u svom oglasu. Učile su kako tražiti ključne riječi te kako naglasiti svoje vještine koje su potrebne za taj posao. Isti tako kako bismo kako bi se otklonila trema na razgovoru za posao i kako bi osvijestile eventualno neke prepreke , sudionice su simulirale intervju za posao. Sve su mogle čuti konkretne savjete kako se najbolje predstaviti, kako upravljati s tremom i nervozom i koja su možda „škakljiva“ pitanja i kako odgovoriti na njih.

Tu je i neizostavni dio naše kampanje, samoobrana. Instruktor Hrvoje Đurinski objašnjavao je kako se obraniti od nenaoružanih napada poput različitih udaraca rukama i nogama, opasnih zahvata i držanja, te im je približio i razne psihološke profile napadača. Kao i obično reakcije polaznica su bile da je ovo nešto jako korisno, poučno i da bi svakako ponovile.

Vrijeme je brzo prošlo i još jedna online radionica je bila gotova, uz nove osnažene i motivirane žene!