Održana radionica za osnaživanje žena u Karlovcu

Nacionalna kampanja osnaživanja zena sofija

I nezaposlene žene u Karlovcu dobile su priliku proći kroz besplatnu radionicu u sklopu Nacionalne kampanje osnaživanja žena “Sofije”!

Radionica osnaživanja žena namijenjena nezaposlenim ženama koje su doživjele neki oblik nasilja održala se 8., 9. i 10.7.2020. Na radionici smo se posvetili aktivnom osnaživanju i osposobljavanju žena za nošenje s izazovima. Kako napisati dobar životopis i na razgovoru za posao predstaviti svoje kvalitete i znanja,  kako prepoznati vlastite snage i doznati čime se želimo i možemo baviti, kako pronaći posao koji želimo i stvoriti snažan životopis i samo su neke od tema koje će im pomoći da aktivnije sudjeluju na tržištu rada.

Radionice osnaživanja su fokusirane na podizanje samopouzdanja kroz vježbe dijeljenja iskustava, aktivnosti art terapije, vježbe asertivnosti i sve ono što pridonosi boljem donošenju odluka, kvalitetnijem i sretnijem životu.

Žene koje su prošle kroz radionice u sklopu Nacionalne kampanje osnaživanja žena “Sofija” istaknule su kako im je sudjelovanje na radionici pomoglo jer su radom na osobnom razvoju podigle svoje samopouzdanje i osvijestile svoju vrijednost.

Iskustva naših polaznica i odličnu atmosferu s radionice možete pogledati na fotografijama.