Održana prva online #jacanegostomislis radionica

Prošli tjedan uspješno smo održale našu prvu online #jacanegostomislis radionicu! 💪 Održana je na Zoom platformi pod budnom kamerom naše voditeljice Sare Sharifi 😊.

Na trodnevnoj radionici bavili smo se aktivnim osnaživanjem i osposobljavanjem naših sudionica za nošenje s izazovima u uvjetima u kojim živimo.. Radionica osnaživanja kao i uvijek bila je interaktivna i fokusirana na podizanje samopouzdanja kroz dijeljenja iskustava, pronalaženju svojih snaga i talenata, vježbama asertivnosti i svemu onome što pridonosi boljem donošenju odluka, kvalitetnijem i ispunjenijem životu. Isto tako naučile su kako napisati dobar životopis te kako na razgovoru za posao predstaviti svoje kvalitete i znanja, kako prepoznati i doznati čime se žele i mogu baviti, kako da pronađu posao koji žele i na kraju su naučile kao kreirati snažan životopis koji će im pomoći da aktivnije sudjeluju na tržištu rada.

Žene koje su prošle kroz radionice u sklopu Nacionalne kampanje osnaživanja žena “Sofija” istaknule su kako im je sudjelovanje na radionici pomoglo jer su radom na osobnom razvoju podigle svoje samopouzdanje i osvijestile svoju vrijednost.

Hvala svim sudionicama koje su se družile s nama i pri tome radile ono najvažnije: educirale se, osnaživale i učile kako doći do posla koji žele! 👏

Veselimo se nastavku naše kampanje i osnaživanju žena diljem lijepe naše.

Vidimo se!