Naša #jacanegostomislis radionica osvojila i Varaždin!

Nacionalna kampanja osnaživanja zena Sofija

Besplatna radionica osnaživanja u sklopu Nacionalne kampanje osnaživanja žena „Sofija“ održana je 13., 14. i 15.10.2020. u Varaždinu! Dočekala nas je nevjerojatno pozitivna energija i žene spremne za radna sebi. Sve naše polaznice pokazale su veliki interes da već danas učine nešto konkretno i korisno za sebe.

Hrabre i odlično raspoložene Varaždinke posvetile su 3 dana samo sebi. Na radionici su se družile, osnaživale i podržavale. Sa stručnjakinjama su radile na unaprjeđenju socijalnih i komunikacijskih vještina, asertivnosti, prezentacijskim vještinama i vještinama pregovaranja. Otkrile su kako pisati kvalitetnije životopise, kako se istaknuti od ostalih kandidata i kako se uspješno pripremiti za intervjue za posao. Sve ovo ima samo jedan cilj: otkriti, prepoznati i stvoriti prilike za ravnopravno sudjelovanje na tržištu rada.

Uz to, osnažile su se i vratile samopouzdanje na radionicama samoobrane koje su temeljene na Krav Maga borilačkoj vještini. Cilj ove radionice je steći sigurnost i pripremiti se za sve situacije koje ih čekaju. Naučile su tehnike samoobrane, spoznale snagu koju nose u sebi i pokazale kako su spremne odgovoriti na sve izazove.

Hvala našim #jacanegostomislis sudionicama koje su i ovu radionicu učinile posebnom! Svaka od vas je učinila veliku stvar: poklonila je vrijeme i trud sebi. Jako smo ponosne na vas i hvala vam što ste se pridružile našoj misiji da osnažimo žene koje će dalje osnaživati žene i tako ćemo stvoriti zajednicu snažnih žena koje podupiru i osnažuju jedna drugu!