Besplatna radionica za osnaživanje žena oduševila Splićanke

Nacionalna kampanja osnazivanja zena Split
U sklopu Nacionalne kampanje osnaživanja žena “Sofija”  u Splitu smo održale još jednu besplatnu radionicu od 27. i 28.8.2020. Odaziv na radionicu je bio velik i Splićanke su pokazale koliko im je rad na sebi važan.

Kako aktivnije sudjelovati na tržištu rada, podići samopouzdanje, donositi bolje odluke, prepoznati vlastite snage i učiniti nešto za sebe, samo su neka od pitanja na koje ova radionica daje odgovore.

Kroz vježbe i rad sa stručnjacima otkrivale smo odgovore na bitna pitanja koja doprinose boljoj kvaliteti naših života: kako znati čime se želimo i možemo baviti, kako pronaći posao koji želimo raditi, kako napisati snažan životopis i kako se što bolje predstaviti se na intervjuu za posao.

Na radionici smo radile na osobnom razvoju, osnaživanju i podizanju samopouzdanja. Posebno smo poradile na svojim vještinama samoobrane kroz Krav Maga tečaj kojim smo se dodatno osnažile i podigle samopouzdanje. Svaka od nas je ispričala svoje iskustvo i svoju priču koja nas je i dovela na radionicu.

Kako nam je bilo i kako su se naše Splićanke snašle, pogledajte na fotografijama!